Neocat show 28 september 2014:
Yoki heeft daar zijn eerste punt gehaald (CAP) en is genomineerd voor Best in Show maar helaas net niet gewonnen.
Pepa heeft een Uitmuntend 1 gehaald in de jeugklasse 3-6 maanden en is Best in show geworden is zijn klasse.

Neocat show 22 maart 2015:
Yoki en Pepa hebben beide een punt gehaald. Pepa was ook genomineerd voor Best in Show maar heeft net verloren. Wel allebei een mooi keurrapport.

Neocat show 27 september 2015:
Voor het eerst Shishi meegenomen naar show. Ze heeft het heel goed gedaan. Ze is Best in Varieteit geworden, Best in Show in de jeugdklasse 3-6 maanden en een Uitmuntend 1 gehaald!  En een heel mooi keurrapport gekregen.

Neocat show 24 januari 2016:
Deze keer heb ik Pepa en Shishi meegenomen. Shishi is Best in Varieteit en Best in Show geworden in de jeugdklasse poezen tot 10 maanden. Ook heeft ze een prachtig keurrapport gekregen en een U1!!
Pepa helaas geen prijzen maar wel een mooi keurrapport gekregen en een punt.

Neocat show 29 januari 2017:
Met Shishi en Chai naar deze show geweest. Shishi heeft haar eerste CAC punt behaald en een mooi keurrapport. Chai heeft een U1 gehaald in de jeugdklasse 3 tot 6 maanden en een nominatie voor Best in Show maar helaas niet gewonnen. Ook Chai heeft een prachtig keurrapport gekregen. 

NKFV show 19 februari 2017
Met Shishi, Chai en Nayla naar deze show geweest. Shishi heeft haar tweede CAC punt gehaald en een mooi keurrapport. Nog een punt en dan is ze kampioen. Chai een U1 gehaald en genomineerd voor Best in Show jeugdklasse poezen 6-10 maanden. Helaas net verloren. Nayla heeft een U1 gehaald en is Best in Show jeugdklasse poezen 3-6 maanden geworden! 
Deze keer was er ook een kitten uit mijn eerste nest aanwezig. Lemmy heeft het geweldig gedaan. Een U1, Best in Varieteit en Best in Show jeugdklasse katers 6-10 maanden!! 


Limbracat show 19-03-2017
Met Chai en Nayla naar deze show geweest. 
Beide dames zijn Best in Varieteit geworden. Chai en Nayla waren ook genomineerd voor Best in Show in hun klasse. Chai helaas net verloren. Nayla is Best in Show in de jeugdklasse poezen 3-6 maanden overig korthaar geworden. Chai is beste eigen fok geworden in de jeugdklasse 6-10 maanden overig korthaar.
Deze dag dus 4 keer op het podium gestaan!! Heel erg trots op mijn twee knappe meiden!! 

Limbracat show 12-11-2017
Ik ben met Chai en Shishi naar deze show geweest. Beide dames hebben een mooi keurrapport gekregen en allebei een CAC punt. Shishi heeft nu drie punten en is kampioen!
Limbracat show 11-11-2018
Deze keer Chai en Nayla meegenomen naar show. Ook Yoshi, de zoon van Chai en Fedor, was aanwezig. Chai een nominatie voor BIS maar niet gewonnen. Wel haar tweede CAC punt gehaald. Nayla heeft haar eerste CAP punt gehaald en werd BIS bij de gesteriliseerde poezen! Yoshi heeft een mooie U1 gehaald in de jeugdklasse katers en een nominatie BIS maar niet gewonnen.