Shishi mag verhuizen naar een nieuw huisje. Ze vindt het hier te druk in huis. Ze moppert veel naar de andere katten en ligt veel op zolder. Voor haar is het dus beter dat ze naar een ander verhuisd. Dit mag eventueel met haar broer Pepa die ze wel leuk vindt. Shishi is 4,5 jaar oud. Ze is gecastreerd, gechipt, heeft een paspoort en een stamboom. Ze is 4 keer HCM negatief getest en FIV en FelV negatief. Binnenkort zal ze nog gevaccineerd worden. 
Ze is een lief en rustig poesje die graag bij je is en ligt. Ze vindt het heerlijk om de hele nacht bij je in bed te slapen. Ook volgt ze je naar de wc en de douche.

Uiteraard stel ik wel een aantal eisen aan haar nieuwe eigenaar!
Er moet wel een kattenvriendje aanwezig zijn. Liefst een andere rustige en wat oudere Sphynx. Zeker niet bij een druk kitten. Als er geen andere huisdieren zijn dan mag haar broer Pepameeverhuizen.
Honden is ze niet gewent en ik denk ook niet dat ze dit waardeert. Kinderen is ze niet gewent.
Ze heeft en krijgt geen rabiës vaccinatie dus verhuisd in principe alleen binnen Nederland. 
Omdat Shishi 3 nesten heeft gehad in de cattery wil ik dat ze over een jaar of 2 nog een keer HCM getest wordt. Ik verwacht dat de nieuwe eigenaar hier aan mee werkt. De kosten van deechobetaalikuiteraard.

Als u denkt dat u het juiste nieuwe “baasje” voor Shishi bent stuur dan een e-mail, met info van u zelf, naar aukje_brom@hotmail.com.
Ze gaat niet naar de eerste de beste en het heeft zeker geen haast.